Om oss

Inte bara för världsmästare

Välkommen till Sports Medicine Umeå. Här får du träffa idrottsinriktade ortopeder och fysioterapeuter med lång erfarenhet. Vi vill erbjuda utredning, behandling och kirurgi på högsta nivå. Vi tar emot många idrottare från hela världen men även den vanlige motionären från närområdet.

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen i Sverige. Du får en snabb och proffsig hjälp och kan komma tillbaka till arbete och fritid väldigt snabbt.

Vår inriktning är idrottarens och motionärens skador, vi välkomnar även andra med skador eller förslitningar i rörelseapparaten.

Vi har ett nära forskningssamarbete med Umeå universitet. Våra läkare och sjukgymnaster anlitas som föreläsare på Umeå universitets idrotts- och vårdutbildningar..

Här kan besökaren läsa resultat för Sports Medicine enligt oberoende analysföretags patientenkäter 170317.

Visste du att?

Vår vanligaste patient är en motionär. Elitidrottare står för mindre än 5% av våra patienter. Vi behandlar patienter i alla åldrar. Elitidrottare från alla världsdelar söker sig till oss. Tillsammans har vi mer än 100 års erfarenhet från utredning och behandling av idrottsmedicinska skador.

Hur blir jag patient?

En vanlig fråga som vi besvarar här.

Medarbetare

Se våra medarbetare.

Kvalitet

Läs om vårt certifikat.