Fysioterapi

Fysioterapi

Anmärkningsvärt hos oss på Sports Medicine är att fysioterapeuter och läkare arbetar nära i team och dagligen finns ett utbyte av kunskap, tankar och erfarenheter som ständigt ger utlopp för klinikens utveckling och snabba beslut.

Våra fysioterapeuter har fördjupad erfarenhet och vidareutbildning inom ortopedi, fysisk aktivitet och idrottsmedicin. Utifrån anamnes, undersökning och patientens mål samt ambitionsnivå skapas individanpassade rehabiliteringsupplägg. Träningsupplägg kan instrueras både innan och efter operation, i samband med skada eller efter en längre stunds frånvaro av aktivitet som ex sjukdom eller graviditet. I vårat gym kan våra fysioterapeuter instruera övningar så att utförandet sker korrekt samt utmana aktuellt upplägg för fortsatt utveckling.

Tidigare kallades fysioterapeuter för sjukgymnaster men från och med 2014 bytte yrket titel och för att få kalla sig fysioterapeut behövs numera en legitimation av Socialstyrelsen vilket våra fysioterapeuter på Sports Medicine har.

Jag vill bli kontaktad

Lämna ditt nummer nedan så kontaktar vi dig.